Beställt

Idag när jag skulle klä på mig så insåg jag att jag knappt hade några jeans!! Jag brukar jämt ha leggings som jag ääälskar men jeans är en favorit också, så jag förstår inte varför jag äger så få par:O så det fick jag göra en ändring på! Jag hittade dessa snyggingar på bubbleroom.se

  

Fierce and love / J

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Hej J! Vet inte hur jag hittade hit, men jag gillar din blogg redan nu.



Skulle inte du kunna lägga upp en bild på hur du ser ut nu? Tror det inte är så farligt som du säger att det är. Sen undrar jag hur gammal du är också. :)



Jag är precis som dig, har samma svaghet för sötsaker, vill träna och få fin kropp men allt rinner ju ut i sanden. Om jag har varit "duktig" i en vecka så vill jag belöna mig själv. Då blir det pizza, glass, choklad och chips i en hel helg, istället för bara något litet. Vet inte hur jag ska ta mig till.

Är 10cm längre än dig men väger ändå för mycket, vill ha den där smala fina fasta kroppen. Höll på att ramla ner i anorexiaträsket förut, ville göra allt för att bli smal. Slutade äta och tränade som en galning, men sen så åt jag som vanligt igen (om inte mer) så poofff, vägde jag hur mycket som helst.



Ett tips är kromtabletter som finns på Apoteket, dom tar bort sockerbegäret. Käkade sånna förut och dom hjälper verkligen.



Nu skrev jag lite mycket här, hahah.. Men fortsätt uppdatera bloggen! Lägger till dig på bloglovin.



Kram, Alexandra.

2010-10-27 @ 17:20:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0